Gratis opmeting 100% maatwerk Kwaliteit gegarandeerd

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Over ons

Maak kennis met J+ glas

J+ glas is een glasbedrijf dat gevestigd is in Mol. Jan en Jelle van J+ glas zijn opgegroeid in de glasindustrie. Ze zijn gepassioneerd door glas en hebben thuis talenten verworven in de glasverwerking. Zo kom je uit bij een professionele glazenmaker met jarenlange ervaring en buitengewone technische productkennis.

Wij voorzien jou van vrijwel elk type glas, ook bij glasbreuken komen wij dit ter plaatsen herstellen. Wij staan klaar om jouw droomwoning helemaal af te werken. Jouw bestelling zal op maat gemaakt worden en daarna komen we deze op afgesproken datum plaatsen. Permanente, duidelijke communicatie en samenwerken zijn onze kern. Dat hebben onze tevreden klanten ook opgemerkt. Een snel antwoord, duidelijke offertes en gespecialiseerde klantenservice op maat kan je bij ons verwachten.

Een ladder met daaraan een gele werkhelm, daarachter is een wazige raam zichtbaar.

Ben je op zoek naar glas op maat?

Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden en bezorgen vrijblijvend een offerte. Heb je plannen ontvangen van je architect? Dan kan je deze plannen naar ons doorsturen. Vervolgens kunnen wij ter plaatse met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Adres

St. Apollonialaan 200 Unit 202.4

2400 Mol

Mail ons

info@jplusglas.be

Bel ons

014/72 42 46

Openingsuren

Ma - Do: 8u - 12u | 12u30 - 17u

Vrij: 8u - 12u | 12u30 - 16u